België: +32 50 96 10 96 - Nederland: +31 85 208 59 05

B2B

MusiCasa organiseert workshops en cursussen op locatie voor verenigingen, organisaties, scholen, bedrijven e.d. Onze workshops worden steeds professioneel ingericht en begeleid door professionals in het vakgebied.

De workshops zijn interessant voor groepen van 10 personen of meer. Populair voor scholen en verenigingen zijn bijvoorbeeld de workshops “Muziek maken met de computer” of “Start to DJ!”. Alle materiaal voor deze workshops kan worden voorzien door MusiCasa. Wenst u met uw organisatie graag een boeiende muzikale workshop op uw locatie? Vraag dan hier uw persoonlijk offerte.

WORKSHOP START TO DJ!

In de workshop "Start to DJ!" nemen we u mee doorheen de fascinerende wereld van de DJ! Met het nodige showgehalte

Lees meer

MUZIEK MAKEN MET DE COMPUTER

Heeft u zich al eens afgevraagd wat muziek produceren eigenlijk is, hoe het werkt en wat u er allemaal voor nodig heeft?

Lees meer

ABLETON LIVE

Ableton live is een volwaardig “real-time music production” -programma. U vindt er alle tools om zowel live on the spot als in de studio muziek te maken met ...

Lees meer

WORKSHOP KIDS (3 TOT 6 JAAR)

Ook voor de allerkleinsten bieden we met MusiCasa een leerrijke, creatieve en vooral zeer leuke workshop. Onder de noemer "Al spelender wijs" ...

Lees meer