België: +32 50 96 10 96 - Nederland: +31 85 208 59 05

Starterskit

De MusiCasa starterskit is dé ideale tool om thuis met je computer van start te gaan met opname en productie van muziek. In de starterskit vind je een heleboel handige tips & tricks die je meteen op weg helpen. Je ontdekt er een uitgebreid educatief platform en vind er ook een uitnodiging voor een gratis introductieworkshop! Daarnaast biedt deze starterskit ook de software Cubase LE en Wavelab LE. Professionele muziekopname- en productie software waarmee je meteen aan de slag kan voor het creëren van je eigen muziek.

De ‘Music Production Starterskit’ is een perfecte opstap naar de opleiding ‘Professioneel Muziekproducer‘. Heb je na het graven in deze toolbox de smaak helemaal te pakken? Kom dan zeker naar de gratis introductieworkshop en ontdek wat de Professionele opleiding jou kan bieden.
MusiCasa_cube_big

Waarom de ‘Music Production Starterskit’ in huis halen?

  • Je ontvangt handige tips & tricks die je meteen op weg helpen
  • Je ontvangt de software Cubase LE en Wavelab LE
  • Je ontvangt een uitnodiging voor een gratis introductieworkshop (ontdek de data via de link)
  • Je ontvangt allerhande voordelen voor de opleidingen van MusiCasa
  • Je ontvangt allerhande voordelen voor aankoop van software en hardware

Een must-have dus voor zowel de beginnende als reeds gevorderde creatieveling! Neem contact op met ons voor meer informatie via info@musicasa.be of ontdek de ‘Music Production Starterskit’ bij KEYMUSIC of BAX SHOP.

ONTDEK ALLES OVER DE OPLEIDING MUZIEKPRODUCTIE
ONTDEK ALLES OVER DE INTRODUCTIEWORKSHOPS
ONTDEK ALLE OPLEIDINGEN VAN MUSICASA